Şehit Coşkun Özcan Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, Demokratik ve Laik Devlet bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA = 08.30 BİTİŞ = 15.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: OKULUMUZA CİVAR 10 KÖYDEN ÖĞRENCİLER TAŞIMA SİSTEMİ İLE GELMEKTEDİRLER. İLİMİZİN EN KALABALIK TAŞIMA MERKEZİ OKULU ÜNVANINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞIYORUZ.
Sportif Etkinlikler: Sportif etkinlik ve turnuvalarda gösterilen başarılar için tıklayınız
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi
Diğer Hususlar: 300 ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZ ÖĞLEN YEMEĞİ VERİLMEKTEDİR.

WEB - https://sehitcoskunozcan.meb.k12.tr

Adres - YURTBAŞI BELDESİ SANAYİ MAH. YURTBAŞI CAD. NO 16 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ

Yerleşim Yeri - Yurtbaşı Belediyesi´ne varmadan, Şeker Fabrikası karşısındadır.

Ulaşım Her yarım saat başı, Yurtbaşı belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleri İstasyon Caddesinden kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yeni Binamızda eğitim öğretime başlamış bulunmaktayız İl merkezine 15km uzaklıktadır.