Herşey İçin Teşekkürler Takım

Sporda her zaman sonuçlar tam istediğimiz gibi olmayabiliyor. Bizim için öğrencilerimize Türkiye Finalleri heyecanı yaşatmak, anılarına güzel anlar eklemek, yeni tecrübeler edindirmek her zaman en ön plandadır. Bir haftalık süreçte Karabük'te düzenlenen ve Türkiyenin en iyi 12 takımının yarıştığı Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Türkiye Birinciliği müsabakalarında takımımız Türkiye 6.sı olmuştur.

Kısıtlı imkanlarla profesyonel takımların altyapıları ile yarışan öğrencilerimizi yürekten tebrik ederiz. Bu süreçte öğrencilerimize çok fazla emek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Ömer Çiftçioğlu ve Resul Can'a ,ayrıca turnuva süreci boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen Yurtbaşı Belediye Başkanımız Yasin YILMAZ'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

24.08.2023 157

24-08-2023